G.Z. Gündoğan İlkokulu

Vizyon: Demokratik kurum kültürüne sahip, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojik gelişmelere açık, planlı ve sürekli gelişim gösteren, toplumsal ihtiyaçlara duyarlı bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokratik hak ve hürriyetlere saygılı, kendini ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, toplumsal sorumluluk bilincine sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: İlk dersin başlama saati : 09:00 Son dersin bitiş saati : 14:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak Beslenme Dostu okul Okulum Temiz
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning

Belgegeçer - (264) 681 2044

WEB - https://gzgundogan.meb.k12.tr

Adres - GÜNDOĞAN MAH. İSMET İNÖNÜ CAD. G.Z GÜNDOĞAN ILKOKULU BLOK NO 56 SÖĞÜTLÜ / SAKARYA

Öğretim Şekli :Normal (Tekli) eğitim öğretim.

Yerleşim Yeri - Gündoğan Mahallesi İsmet İnönü Caddesi No:48 Söğütlü/SAKARYA

Ulaşım Söğütlü ilçe merkezindeki Gündoğan Mahallesinde bulunan okulumuza Adapazarı ilçesindeki Orta Garaj durağından her 15 dakikada bir kalkan Söğütlü ve Ferizli halk otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuz Söğütlü Kaymakamlığı´na 5 dk yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl´e 15 km.İlçe merkezi