"Okut Öğretmenim" Kompoziyon Yarışması

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında; İlimizde ortaokul ve lise  öğrencilerine yönelik ise "Okut Öğretmenim" konulu komposizyon yarışmaları düzenlenmiş olup, yarışmaya son başvuru tarihi 10 KASIM 2020 Salı g

20.11.2020 165

ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASINA KATILIM ŞARTLARI:

1. Yarışma belirtilen türlerde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri sınıflar arasında yapılacaktır.
  2. Eser alıntı olmayıp tamamen özgün olacaktır.
  3. Eserlerin yazımı 2 sayfayı geçmeyecektir.
  4. Beyaz çizgisiz dosya kâğıdına mürekkepli kalemle veya bilgisayar ortamında yazılacak, sayfaların arka yüzü kullanılmayacaktır. (Bilgisayarda oluşturulacak yazılarda 12 punto kullanılacaktır.
  5. Yarışmaya katılımda en az 5 harf veya rakamdan oluşan bir rumuz kullanılacaktır.
  6. Form- 2 ise eksiksiz olarak doldurulup üzerinde "Okut Öğretmenim" konulu şiir / kompozisyon yarışması ifadesi ile öğrencinin eseri için kullandığı rumuzun yazılı olduğu bir zarfa konularak eserin arkasına yapıştırılacaktır.
  7. Kimlik zarfı bulunmayan veya herhangi bir yerinde katılımcının kimliğini belirten eserler, değerlendirme dışı bırakılacaktır.