KİTAP OKUMAK İÇİN BİR FIRSAT

SADECE KİTAP OKUMAK İÇİN BİR FIRSAT ETKİNLİĞİ

#sadecekitapokumakiçinbirfırsat Hashtagi ile başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm Sakarya halkının hafta sonu evde geçireceği bu süreyi en iyi şekilde ve güzel bir alışkanlık olan kitap okumak için bir fırsat olarak değerlendirmelerini sağlamak amacıyla Sakarya İl Milli Eğitim Mdürlüğü tarafından hazırlanan videonun tüm (öğrenci, veli, arkadaş çevresi) WhatsApp gruplarında ve çeşitli sosyal medya hesaplarında paylaşılması amaçlanmakta.

Devama bakınız.

Sakaya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sitesinde yaptığı paylaşımında '#sadecekitapokumakiçinbirfırsat hashtagi ile kitap okuyarak özgürleşmeye var mısın? Haydi, sen de okuduğun kitabın görselini veya kitaptan bir alıntıyı #sadecekitapokumakiçinbirfırsat hashtagi ile paylaş.' duyurusunun tüm medya alanlarında paylaşımlası gereği duyurulur.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün YouTube sayfasında yer alan ilgili video için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.

15.12.2020 136