İŞTE UZAKTAN EĞİTİMİN AYRINTILARI

Dünya ve ülkemizde salgının seyrinde yaşanan yükseliş sonrasında MEB in aldığı karar doğrultusunda ara tatil sonrası eğitime uzaktan devam edilecektir. İşte uzaktan eğitimin detayları:

✓ 20 Kasım Cuma gününden 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmî, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edilecektir.

✓  Destekleme ve yetiştirme kursları ve takviye kurslarında da bu süreçte yüz yüze eğitim yapılmayacaktır.

✓ Uzaktan eğitim haftalık ders programları, okul yönetimlerimizin koordinesinde öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşılacaktır.

✓ 31 Aralık 2020'ye kadar yüz yüze veya uzaktan hiçbir sınav yapılmayacaktır.

✓ Sınavlar ile ilgili planlamalar salgın sürecinin seyrine göre oluşturulacaktır.

✓  Uygulanacak sınavlarda  öğrencilerimiz, yüz yüze ve uzaktan eğitimle yapılan eğitim öğretim müfredatından sorumlu olacaklardır.

✓ Bu süreçte okullar arası nakil başvurularında 18 Kasım 2020'ye kadar yapılan başvurular işleme alınacak, 31 Aralık 2020'ye kadar yeni başvuru alınmayacaktır.

20.11.2020 150