Canlı Derslerde Öğrencilerimizin Uyacağı Kurallar

Sevgili Öğrencilerimiz,

1. Canlı derslere zamanında giriniz.
  2. Öğretmenlerinizin canlı dersler için oluşturduğu Id ve passcode' u hiçkimse ile paylaşmayınız. Paylaştığınız taktirde cezai işlem yapılacaktır.
  3. Canlı derslere girdiğiniz ortam sınıf ortamı gibi sessiz ve dikkatinizi dağıtmayacak bir ortam olmalıdır.
  4. Canlı derslerizinde de kılık kıyafetinize dikkat ediniz.
  5. Canlı dersleri sağlıklı, güvenli ve nitelikli işlemek için canlı derslerinize bağlanırken sınıfınız, numaranız, ad ve soyadınızı doğru ve tam şekilde girmeniz gerekmektedir. Aksi taktirde öğretmenleriniz canlı derse kabul etmeyecektir.
  6. Öğretmenleriniz eba portalı üzerinden ödev göndermektedir. Düzenli olarak hergün eba portalını takip ediniz.
  7. Canlı derslere katılımınız son derece önemlidir. Mümkün mertebe çok önemli bir gerekçeniz olmadığı taktirde canlı derslerinizi düzenli takip ediniz.

Uzaktan Eğitim Çalışmalarında Başarılar dileriz.

07.01.2021 109