2017-2018 G.Z.GÜNDOĞAN İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

SAYIN VELİLERİMİZ; 02 KASIM  2017 PERŞEMBE Günü  Saat: 14:00 ’da İlçe Kaymakamlık toplantı Salonunda Yapılacaktır.

01.11.2017 512

SAYIN VELİLERİMİZ;

02 KASIM  2017 PERŞEMBE Günü  Saat: 14:00 ’da İlçe Kaymakamlık toplantı salonunda  yapılacak olan

Kişisel Gelişim Uzmanı -Tarihçi Yazar Mustafa TURAN ‘Aile içi iletişim ,mutlu aile başarılı çocuk’ Konularında seminer verecek.

Ve  Okulumuzun 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı “Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı” Okul-Öğrenci-Veli iletişiminin pekiştirilmesine katkısının olacağı, ortak problemlerimize çözüm aranacağı; geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ders, beslenme,sağlık v.b. durumlarının görüşüleceği ,Okul aile birliğinin oluşturulacağı,bu önemli toplantıya teşriflerinizi bekler, saygılar sunarız.

Hacer ALKAN                                                                                 Şaban KENAR

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                         Okul Müdürü